Traktor z prekucno prikolico LED – zvočni učinki

18,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave torek 31. januarja
EAN: 5903039722095 Šifra: KX5909 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Traktor z prekucno prikolico LED – zvočni učinki

Traktorji, traktorji in kmetijski stroji so najljubše igrače vseh otrok. Velika vozila z ogromnimi kolesi razveseljujejo najmlajše in jim nudijo ure odlične kreativne zabave. Je bil vaš otrok navdušen nad počitnicami na podeželju? S to igračo se bodo vrnili lepi spomini na poletne dogodivščine.

Traktorja se bodo še posebej razveselili malčki, ki svojim staršem ali starim staršem zavidajo upravljanje pravih kmetijskih strojev. Traktor s štirimi velikimi kolesi se je pripravljen spopasti tudi z najtežjim terenom! Preproga, plošče ali morda peščena cesta? Ta traktor se ne boji nobene poti, ki jo nariše vaš otrok. Komplet je zelo estetsko izdelan . Podrobnosti vozila so bile popolnoma reproducirane. Poustvarjeni so karoserijski detajli, pa tudi odprta notranjost voznikove kabine, do katere vodijo majhne stopnice. To vam omogoča, da v notranjost postavite figurico kmeta, ki bo upravljal stroj.

Vozilo oddaja zvoke, značilne za vožnjo težke kmetijske mehanizacije in zvok hupe, kar daje še več zabave.

Igrača je opremljena z LED osvetlitvijo, ki omogoča vožnjo tudi v temi. LED diode so bile nameščene namesto žarometov v pravem vozilu. Traktor s prikolico je še bolj zabaven!

Prikolico lahko snamete s traktorja in se z njo igrate ločeno.Prikolica je dvignjena in ima prtljažna vrata na tečajih . To vam omogoča, da prevažate tovor in ga nato raztovorite neposredno iz prikolice.

Traktor s prikolico je zapakiran v estetski embalaži , je odlična ideja za darilo za vsako priložnost … in brez priložnosti!

  • Napajanje: 3 x 1,5 V AG13 baterija (priložena)
  • Dimenzije paketa: 30cm x 12,5cm x 13cm
  • Dimenzije traktorja: 15cm x 8,5cm x 9cm
  • Dimenzije prikolice: 22cm x 6,5cm x 8cm

Brand

IKONKA

IKONKA

Morda vam bo prav tako všeč…