Projektor svetilka ročna 24 vzorcev

5,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 5902802910103 Šifra: 00008249 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Projektor svetilka ročna 24 vzorcev

Komplet svetilke s projektorjem + 3 zamenljivi ščitniki  je odlična igrača za večere preživete z našimi otroki. Igračo lahko uporabljate kot navadno svetilko za osvetljevanje prostora. Odlična je kot majhna nočna lučka , ki jo bo otrok držal v roki, medtem ko bo zaspal. Igrača ima v sebi projektor , zahvaljujoč kateremu lahko na steno ali strop projiciramo slike s kopenskimi in vodnimi živalmi ter kozmosom .

Igrača je odlična za majhnega otroka, ki se šele navaja na temo. Pomagal vam bo, da boste sami zaspali. Zaspanje bo prijetnejše tako za otroka kot za negovalca. Pri prikazovanju slik lahko starš govori o tem, kaj vidi na steni. Tako bo vaš otrok razvil svojo domišljijo in besedni zaklad.

Mini projektor je zelo enostaven za uporabo. V kompletu so baterije, ki so že v napravi. Pokrov samo potisnite čez gumb, ki vklopi igračo in nato vanj vstavite izbrani ščit s slikami. Nato z rumenim gumbom vklopite napravo in usmerite v steno, strop itd.

V kompletu so 3 majhni ščitniki. Vsak od njih ima 8 slik, izbranih tematsko: kopenske živali, vodne živali in vesolje. Če želite na primer prikazati izbrano žival, vrtite gumb, dokler ni jasno vidna.

Svetilka ima poseben gumb, zahvaljujoč kateremu bodo ne glede na razdaljo in kraj prikaza slik jasno vidne otroku. Samo obračajte jih v desno ali levo, dokler slika ni jasna.

 • IGRAČKA SVETILKA S PROJEKTORJEM –  v kompletu je unikaten projektor v obliki priročne svetilke , ki se prilega tudi majhnemu ročaju. Ima 3 zamenljive ščite s slikami kopenskih, vodnih in vesoljskih živali . Projektor ima tudi gumb za ostrenje , tako da lahko slike prikažete z različnih razdalj. V kompletu so baterije , ki so priložene igrači, tako da lahko projektor prižgemo takoj po odprtju.
 • ZATEMNJENI DOJENČEK S TEMO –  igrača svetilka s projektorjem bo našim otrokom zagotovila večer poln vznemirjenja. Med projekcijo bo navdušil starša/skrbnika za pripovedovanje odličnih, zanimivih pravljic za lahko noč in bo otroku naredil zaspan spanec prijetnejši. Odlična bo tudi za navajanje vašega otroka na temo in vam bo pomagala, da boste sami zaspali. Slike, razobešene na stropu , bodo pritegnile malčkov pogled , zaradi česar bo svojo pozornost usmeril nanje in hitreje zaspal.
 • UČI IN UŽIVA –  ob predvajanju slik iz projektorja lahko starš otroku pripoveduje o živalih, jih opisuje in ustvarja zgodbe, ki bodo otroku omogočile razvoj domišljije in besednega zaklada. Vsakodnevne večerne zgodbe bodo postale bolj realistične, spremenile se bodo v pravo, zasvojljivo predstavo. Otrok bo miren, zanimale ga bodo slike, zaradi česar bo pridobil znanje in hitreje zaspal.
 • GUMB ZA IZOSTARITEV –  na konici ima projektor poseben rumen gumb , ki omogoča prilagajanje fokusa. Zahvaljujoč temu lahko ne glede na mesto, kjer prikazujemo in oddaljenost od stene ali stropa , prikažemo jasno sliko, ki jo otrok jasno vidi.
 • SPECIFIKACIJA –  teža: 0,03 kg; teža v paketu: 0,05 kg; starost: 3+; certifikati: CE, EN71.
 • teža: 0,03 kg
 • teža v paketu: 0,05 kg
 • starost: 3+
 • certifikati: CE, EN71
 • svetilka s projektorjem
 • 3 ščiti s slikami
 • baterije (znotraj naprave)

Brand

KRUZZEL

KRUZZEL

Morda vam bo prav tako všeč…