3v1 baterijski vijačnik z nastavki

23,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5903039728912 Šifra: KX5458 Kategorija: Oznaka:

Opis

3v1 baterijski vijačnik z nastavki

Čas je, da se lotimo posla! Vedno je pravi čas, da nekaj zgradite! Čudovita vrtna paviljon, kjer se lahko odpočije vsa družina, ali morda očarljiv, majhen lonček, v katerega boste posadili čudovite rože – kaj boste ustvarili danes?

Vse to bo mogoče, ko bo mali konstruktor razprl krila svoje domišljije! Seveda potrebujete tudi pravo orodje!

V tej situaciji bodo delavniška orodja za otroke popolna! Ustvarjeni posebej za najmlajše, so zanje popolnoma varni!

Igrača ima zamenljive konice , ena od njih deluje kot vbodna žaga , druga pa je klasična “šraufciger” glava , ki omogoča namestitev vrtalnika ali izvijača , kar omogoča veliko različnih aktivnosti!

Dizajn igrače je bil zasnovan tako, da čim bolj spominja na pravo orodje! Zahvaljujoč temu bodo pritegnili otrokovo pozornost in ga spodbudili k igri! Odlična izbira za male inženirje!

Opazovanje in posnemanje odraslih je za malčke zelo pomembno! Igrače bodo odličen način za potešitev otrokove radovednosti, ko starš uporablja pravi izvijač ali vbodno žago , ki je lahko nevarna!

Ta izdelek bo kot nalašč za motivacijo vašega otroka h kreativni in kreativni igri! Omogočil vam bo, da občutite vlogo inženirja, mizarja ali katerega koli drugega poklica, ki uporablja električna orodja!

Vsi vemo, kako nevarna so lahko električna orodja. So pa neverjetno uporabni in olajšajo marsikatero nalogo! Uporaba igrač, ki so jim podobne, bo vašemu malčku omogočila pravilno vedenje , ko bo v prihodnosti prišel v stik s pravim izvijačem!

Zavijanje vijakov ali igranje s svedrom bo pri otroku razvilo ročne spretnosti , takoj izboljšalo natančnost prstov in rok ter vizualno in motorično koordinacijo! Intelektualne sposobnosti ne bodo zaostajale – prav tako hitro se bodo izboljšale prostorska domišljija, dojemljivost in ustvarjalnost!

Da vam ni treba skrbeti, da bi se igrača hitro poškodovala, je bila izdelana iz trpežnih in trpežnih materialov! Nedvomno bo omogočil ure odlične zabave!

Napajata ga dve AA bateriji – tudi če vam med ustvarjanjem pomembne strukture zmanjka energije, lahko hitro zamenjate celice in nadaljujete z zabavo! Ni vam treba čakati, da se vgrajena baterija napolni!

Zapakiran je v estetsko embalažo , tako da je primeren tudi za zanimivo in privlačno darilo za otroke starejše od treh let!

Napajanje : 2x AA baterija (ni priložena)

Material : plastika

Starost otroka: 3+

Dimenzije izvijača : 22 cm x 7 cm x 20 cm

Brand

IKONKA

IKONKA

Morda vam bo prav tako všeč…