12 delni set baterijskega orodja

45,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 1818912718376 Šifra: 6858 Kategorija: Oznaka:

Opis

12 delni set baterijskega orodja

Z našim kompletom se lahko vaš malček počuti kot pravi navdušenec in pomaga očetu pri njegovih opravilih. Prinaša veliko učenja, razvija natančnost in funkcijo roke. Med igranjem se bo izboljšalo logično razmišljanje, ustvarjalnost in spretnost vašega otroka.

Orodja z baterijskim napajanjem mu bodo prinesla veliko zabave. Za težko dostopna mesta bo uporabljena svetilka, ki sveti z močno svetlobo in ima nastavljiv vpadni kot. Vrtalnik deluje kot pravi vrtalnik, ima možnosti za privijanje in odvijanje, v kompletu pa so 3 svedri, od zdaj se mu ne bo upiral noben vijak. Vbodna žaga je še eno orodje na baterije. Ko pritisnete gumb na ročaju orodja, bo vaš malček lahko začel delati, listi vbodne žage se bodo začeli premikati in jih bo spremljal zvok kot pravi izrez. Popolnoma oblikovano orodje ustreza majhnim rokam našega malega oboževalca, kar olajša vzdrževanje in izvajanje vseh vrst nalog.

– vrtalnik na baterije
– 3 svedri
– svetilka na baterije
– 2 kosa lesa za privijanje vijakov
– centimetrski trak
– sestavljanka na baterije
– 2 vijaka
– 2 matici

– svetilka: 10 cm x 6 cm x 25 cm

– vrtalnik: 24 cm x 5 cm x 16 cm

– sestavljanka: 18 cm x 6 cm x 15 cm

45 cm x 8 cm x 26 cm

Komplet je namenjen otrokom, starejšim od 3 let. Igrače imajo certifikat CE in ustrezajo standardu EN 71. Komplet je pakiran v pisano škatlo, zaradi česar je darilo za otroka. Igrače na baterije: svetilka (3 baterije 1,5V AA), vrtalnik (2 bateriji 1,5V AA), sestavljanka (2 bateriji tipa 1,5V AA).

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…