Daljinsko voden žerjav 34 cm + LED luči

46,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi!

EAN: 5904204750905 Šifra: 9077 Kategorija: Oznaka:

Opis

Daljinsko voden žerjav 34 cm + LED luči

Čas je za delo! Nobeno od gradbišč ne bo popolno brez mešalnika betona. Dobro deluje med številnimi scenariji igre: gradbišče, mehanika ali dirke. Igranje z njegovo uporabo bo vplivalo na otrokovo domišljijo in ustvarjalnost ter na sposobnost logičnega razmišljanja.

Vozilo ima žerjav z raztegljivo in dvignjeno roko, njegov maksimalni doseg je 43 cm dolg in 30 cm visok! Na koncu je kavelj, kamor lahko zataknete stvari in jih prepeljete na pravo mesto. Od danes bo lahko zgradil svoje strukture in svoje mesto. Rumeni tovornjak prekucnik odlično pokaže, za kakšen tip vozila gre. Konstrukcija avtomobila ni pozabila na najpomembnejše podrobnosti – vse so poudarjene s kontrastno črno barvo. Zdaj je ostalo le, da gremo na gradbišče igrač. Vozilo ima gumijasta kolesa, ki so kos različnim površinam na pravem gradbišču.

Največja prednost seta je možnost daljinskega upravljanja. Priložen daljinski upravljalnik deluje na 2,4 GHz, ima dve krmilni palici, ki omogočata vožnjo naprej/nazaj in desno/levo. Gradbeno vozilo je opremljeno tudi z belimi sprednjimi lučmi za osvetlitev ceste in svetilniki na strehi vozila.

Komponente kompleta:

– žerjav

– USB polnilec

– 3,7 V baterija

– gasilni aparat

Dimenzije vozila: 34 cm x 10 cm x 16 cm

Dimenzije pilota:13 cm x 8 cm x 7 cm

Mešalnik betona napaja baterija 3,7 V, ki je priložena kompletu. Za daljinski upravljalnik uporabite 2 bateriji “AA” 1,5 V (niso priloženi). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 6 let. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Zapakiran je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…