Robotski dinozaver Tiranozaver na baterije 46cm

39,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 1818911271940 Šifra: 4552 Kategorija: Oznaka:

Opis

Robotski dinozaver Tiranozaver na baterije 46cm

Igrača dinozaver je popolna predstavitev ogromnega tiranozavra Rugopsa, ki je živel pred približno 125-100 milijoni let.

Igrača ima dolgo, preprosto lobanjo in  masivno, mišičasto strukturo . Napaja se z 1,5 V AA baterijami, ki so priložene kompletu. Ko se začne, začne veliki dinozaver stopati  in rjoveti . Svetlobni učinki , kot so utripajoče oči, le še okrepijo te nenavadne občutke.

Hodeči dinozaver ne more biti le  odlična igrača  – deloval bo tudi kot  znanstvena pomoč. Zahvaljujoč takemu predmetu bo otroku veliko lažje razlagati dejstva, povezana s prazgodovino in mitskimi bitji, poleg tega pa bo razvijala znanje in domišljijo malčka ter ga spodbujala k samostojnemu pridobivanju informacij o teh temah.

Vrsta: Rugops
Material: Plastika, Guma
Napajanje: 3 baterije AA
Velikost dinozavra: 46 cm x 27 cm x 11 cm.
Lastnosti dinozavrov: ustvarja hruščeče zvoke, oči svetijo.
Igrača je izdelana iz  certificiranega materiala , ki je plastičen, odporen na pogosto uporabo. Igrača je kljub nevarnemu videzu brez ostrih in nevarnih elementov ali koncev. Barve dinozavra se nanašajo na njegov dvojnik, zaradi česar je igrača bolj realistična. Dinozaver je zapakiran v kartonsko škatlo, iz katere štrli njegova silhueta. Verjamemo, da je popolna  ideja za darilo za  malega navdušenca nad dinozavri in prazgodovino.

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…