Ročna krožna žaga + set orodja

24,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 5907625580786 Šifra: 4087 Kategorija: Oznaka:

Opis

Ročna krožna žaga + set orodja

Komplet je sestavljen iz velikega števila elementov, ki bodo zagotovo prinesli odlično zabavo vsakemu malčku. Priložnost, da se zabavate s posnemanjem domačega mojstra, torej očeta ali dedka, se bo vaš malček zagotovo počutil odgovornega. Igranje s predstavljenim kompletom bo pozitivno vplivalo na otrokov razvoj – njegovo spretnost, logično razmišljanje, ustvarjalnost in ročne spretnosti.

Večnamenski nabor orodij je izdelan iz plastike, zaradi česar je zelo lahek. Oblikovanje igrače se nanaša na prava orodja, ki so združena s preprostimi, nevtralnimi barvami – zahvaljujoč temu se bo otrok počutil kot pravi DIY navdušenec. Velika prednost igrač je, da so njihove dimenzije prilagojene otroškim rokam in so enostavne za uporabo.

Set vključuje:
– žago
– meritev
– kladivo
– predloge
– ključe

– izvijač

-Vijaki
– matice
Žaga ima mehanizem, po pritisku na gumb v ročaju se listi začnejo vrteti

Komplet bo odlična igrača za vse otroke, starejše od 3 let. Elementi, vključeni v komplet, so izdelani iz certificiranega materiala najvišje kakovosti, ki zagotavlja varnost uporabe, pa tudi zanesljivost in dolgo življenjsko dobo igrače. Konstrukcija vseh elementov je izpopolnjena do najmanjših podrobnosti, tako da bo vsak otrok z velikim veseljem užival v tej igri. DIY komplet ima CE certifikat

Dimenzije žage: 19 cm x 15 cm

Dimenzije paketa: 28 cm x 37 cm x 7,5 cm

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…