Robotski dinozaver Velociraptor na baterije 50cm

39,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 31. januarja
EAN: 1818911271971 Šifra: 4553 Kategorija: Oznaka:

Opis

Robotski dinozaver Velociraptor na baterije 50cm

Interaktivni baterijski dinozaver Igrača dinozaver je popolna predstavitev ogromnega Velociraptorja, ki je živel pred približno 125-100 milijoni let.

Igrača ima dolgo, preprosto lobanjo in  masivno, mišičasto strukturo . Napaja se z 1,5 V AA baterijami, ki so priložene kompletu. Ko se začne, začne veliki dinozaver stopati  in rjoveti . Svetlobni učinki , kot so utripajoče oči, le še okrepijo te nenavadne občutke.

Hodeči dinozaver ne more biti le  odlična igrača  – deloval bo tudi kot  znanstvena pomoč. Zahvaljujoč takemu predmetu bo otroku veliko lažje razlagati dejstva, povezana s prazgodovino in mitskimi bitji, poleg tega pa bo razvijala znanje in domišljijo malčka ter ga spodbujala k samostojnemu pridobivanju informacij o teh temah.

Vrsta: Velociraptor
Material: Plastika, Guma
Napajanje: 3 baterije “AA”
Velikost dinozavra: 50 cm x 27 cm x 11 cm
Lastnosti dinozavra: ropota, oči svetijo

Igrača je izdelana iz  certificiranega materiala , ki je plastičen, odporen na pogosto uporabo. Kljub grozljivemu videzu je igrača brez ostrih in nevarnih elementov ali koncev. Barve dinozavra se nanašajo na njegov dvojnik, zaradi česar je igrača bolj realistična. Dinozaver je zapakiran v kartonsko škatlo, iz katere štrli njegova silhueta.

Verjamemo, da je popolna  ideja za darilo za  malega navdušenca nad dinozavri in prazgodovino.

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…