Set lesenega orodja v kovčku

29,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 5904204752930 Šifra: 9244 Kategorija: Oznaka:

Opis

Set lesenega orodja v kovčku

Komplet bo vsakemu malčku prinesel odlično zabavo. Vašega malčka bo naučil uporabljati orodje in opraviti osnovna popravila, tako da bo posnemal domačega mojstra. Igranje s predstavljenim kompletom bo pozitivno vplivalo na otrokov razvoj – njegovo bistroumnost, logično razmišljanje, ustvarjalnost in ročne spretnosti. Majhen DIY navdušenec lahko iz teh elementov ustvari preproste konstrukcije in preživi čas skupaj s svojim očetom.

Igrača je enostavna za prenašanje, zahvaljujoč ročaju na vrvici jo je mogoče obesiti tudi v stanju. Klasični les in njegova vzdržljivost sta ga vedno zelo cenila. Ta surovina izgleda dobro tako v naravni barvi kot pobarvana. V tem primeru je pobarvan sivo, črno in belo. V notranjosti škatle so ustrezni predali in predelki, zahvaljujoč katerim bo orodje organizirano in na svojem mestu. Lahko jih vzamete tudi s seboj, kjer lahko skupaj z vrstniki popravljate ali razstavljate igrače. Celoten kovček je zaprt z zaponkami.

Orodja imajo črne ročaje in lesene konice. Vse skupaj vam omogoča skupno delo v garaži ali na vrtu. Zvijanje, razstavljanje, orodje ne bo več tujec. Njegova domišljija ga bo spodbudila k delovanju in učenju novih stvari.

Vključeno:

– škatla

– videl

– 6 lesa za privijanje vijakov

– 2 izvijača

– kladivo

– ključ

– posoda za merjenje

– klopi

– vijaki in matice

– blazinice

Dimenzije zaprtega kovčka:  21 cm x 31 cm x 8 cm

Dimenzije odprtega ohišja:  42 cm x 31 cm x 5 cm

Dolžine orodja:  približno 16 cm

Po priporočilih proizvajalca je namenjen otrokom, starejšim od  3 let . Ima CE certifikat, zapakiran je v originalni karton z navodili za samomontažo.

Predstavljeni komplet je bil izdelan iz ekološkega in masivnega materiala, to je les. Njegova uporaba med izvedbo projekta bistveno poveča varnost in udobje uporabe ter vzdržljivost in odpornost kompleta na poškodbe.

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…