Plastična zložljiva igralna hišica za lutke 29cm

36,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 31. januarja
EAN: 5902802907042 Šifra: 00006079 Kategorija: Oznaka:

Opis

Plastična zložljiva igralna hišica za lutke 29cm

Čudovita, “sladka” hišica za punčke so sanje vsakega dekleta. Zagotavlja odlično, kreativno, veliko ur zabave samega ali v večji skupini. Z njeno pomočjo se bo otrok hitro in enostavno večkrat preselil v kraljestvo domišljije. Igralo vam bo omogočilo prijetno preživljanje prostega časa in poskrbelo za veliko veselja, še posebej v hladnih ali deževnih dneh.

Koča je sestavljena iz dveh etaž. V pritličju in prvem nadstropju je 6 prostorov: predsoba, kuhinja, dnevna soba s kaminom, kopalnica, spalnica in otroška soba. Notranjost je na razpolago po razgrnitvi hiše na stranice, torej levo in desno stran.

Poleg tega komplet kot “premična” (izvlečna) oprema vključuje figure 3-članske družine (mama, oče in otrok), psa, pa tudi pohištvo v obliki stolov, mize, postelje in kavča . Omeniti velja tudi odpiralni hladilnik v kuhinji in dekorativne elemente pred hišo, kot so nabiralnik, ograja z mini vrtom ali okrasna polkna. Dodatni deli povečujejo estetsko vrednost in dajejo možnost obsežnejše in zanimivejše zabave.

Hišica za punčke je optimalnih dimenzij, je lahka, poseben, velik ročaj pa omogoča enostavno premikanje. Igrača je zložljiva, zato jo brez težav vzamete s seboj kot majhen potovalni kovček v avto na izlet, pa tudi kam drugam, npr. na vrt, park, k prijatelju ali v vrtec.

Izdelek je kot nalašč za individualno in skupinsko igro. Pomaga vam igrati različne vloge že od malih nog. Spodbuja domišljijo in razvija ustvarjalnost ter vpliva na razvoj socialnega vedenja in podpira integracijske procese.

Čudovita, barvita hišica za punčke je priporočljiva za zasebno uporabo doma in kot oprema za vrtce, otroške bolnišnične oddelke ter različne varstvene in izobraževalne ustanove.

Prav tako bo fantastično darilo za številne priložnosti!

  • 6 SOB – hiša je sestavljena iz pritličja in prvega nadstropja s hodnikom, kuhinjo, dnevno sobo s kaminom, kopalnico, spalnico in otroško sobo.
  • DODATNI ELEMENTI – komplet kot “premična” (izvlečna) oprema vsebuje figure 3-članske družine (mama, ati in otrok), psa ter pohištvo v obliki stolov, mize, postelje in kavča.
  • SPECIFIKACIJA – CE, EN 71 certifikati ; mere (dolžina / širina / višina) 16/18 / 28,5cm; teža kompleta 690g.
  • PRENOSNA – hiška je optimalnih dimenzij, je lahka, poseben, velik ročaj pa omogoča enostavno prenašanje; Hiša je zložljiva, zato jo lahko brez težav vzamete s seboj kot manjši potovalni kovček, npr. v avto na izlet.
  • RAZVIJA DOMIŠLJIJO – pomaga pri prevzemanju različnih vlog že od malih nog. Razvija kreativnost ter vpliva na razvoj socialnega vedenja in podpira integracijske procese.
  • starost: +3 leta
  • certifikati: CE, EN71
  • mere (dolžina / širina / višina): 16/18 / 28,5cm
  • teža kompleta: 690 g
  • teža z embalažo: 1 kg

Brand

KRUZZEL

KRUZZEL

Morda vam bo prav tako všeč…