Interaktivni glasbeni volan – ​​avtomobilček z ropotuljicami

20,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 31. januarja
EAN: 5903802458718 Šifra: 8482 Kategorija: Oznaka:

Opis

Interaktivni glasbeni volan – ​​avtomobilček z ropotuljicami

Ta komplet vašemu otroku prinaša številne koristi, hkrati pa tudi zabaven in mu bo narisal nasmeh na obraz. Zdaj, ko sede v avto, bo imel ključe igrače.

Zahvaljujoč interaktivnim igračam, vesela grimasa ne bo odšla z otrokovega obraza. Različne funkcije,  barve in vzorci  bodo otroku omogočili, da se nauči novih stvari že od malih nog. Razlikujte in se naučite novih zvokov, barv in oblik. Igra bo izboljšala   otrokov sluh in vid ter spodbudila njegovo domišljijo.

Majhen volanski obroč ima regulator glasnosti, na sredini je gumb, ki prižge glasbo in utripajoče lučke, ki bodo pritegnile malčkovo pozornost. Na dnu igrače sta dve vozili, reševalno vozilo in gasilska enota, po obračanju slike levo ali desno boste slišali zvok, značilen za dano vozilo.

Ključi služijo kot klopotec in jih je enostavno prijeti in držati v otrokovih rokah. Različne oblike in strukture spodbujajo otrokov občutek za dotik, učijo natančnosti in ustreznega oprijema. Avtomobil, pritrjen na ključe, ima tudi številne funkcije. Gumb na vetrobranskem steklu aktivira 4 različne melodije, zvok zvonca na strehi in drugo. Po pritisku na gumb se žarometi dvakrat prižgejo, tako kot v pravem avtomobilu.

Dimenzije volana: 14 cm x 14 cm x 4 cm

Dimenzije majhnega avtomobila:  9 cm x 6 cm x 5 cm

Predstavljena igrača je namenjena vsem otrokom, starejšim od 18 mesecev. Izdelan je iz certificiranih materialov, ki so varni za dojenčke, zaradi česar ima  CE certifikat . Da bi otrok lahko uporabljal vse funkcije igrače, je treba vanjo vstaviti štiri baterije AAA 1,5V, ki niso priložene kompletu.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…