Šotor za otroke palača 140cm moder

36,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

Na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5902802907172 Šifra: 00006105 Kategorija: Oznaka:

Opis

Šotor za otroke palača 140cm moder

Otroški šotor je odličen način za ustvarjalno in domiselno igro doma in zunaj.  Prebuja domišljijo  in omogoča veselo preživljanje časa sam ali v večji družbi, brez starostne omejitve.

Šotor iz blaga je vsekakor nenadomestljiv spremljevalec med otroškimi potegavščinami. Ima šestkotno osnovo, 6 vstopnih odprtin in vizir v obliki piramide. Igračo odlikuje privlačen videz. Modra barva obloge in črte dajejo estetsko vrednost. Vhodi so prekriti s prosojnimi belimi zavesami, ki se odlično zlijejo s preostalim delom šotora . Gardinke lahko na različne načine zavežete ali olepite z okrasnimi trakovi. Rešitev, uporabljena z loki , dodaja čar in diverzificira zabavo.

Velikost hišice omogoča, da se v njej zadržuje več otrok hkrati ali da se vanjo namesti veliko maskot, blazin ali drugih dodatkov, kar zagotavlja udobje in zadovoljstvo pri uporabi.  Popoln je za brate in sestre ali dvojčke ali za igro s prijatelji in sodelavci.

Senzacionalna hiša je priporočljiva tako za fantke kot za punčke.

Izdelek je kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih, pa tudi na prostem, npr. na vrtu ali parku.

Šotor se enostavno in hitro sestavi. Ne zahteva tehničnih izkušenj ali dodatnih orodij.  Lahek okvir z načinom “push-in” montaže omogoča učinkovito in preprosto razklapanje.

Zahvaljujoč zložljivim elementom je njegovo shranjevanje ali transport brez težav.

Lepo izgleda zvečer z dodatno dekoracijo v obliki girlande.

Šotor bo kot nalašč za zasebno domačo uporabo, kot tudi kot oprema za vrtce ali varstvene in vzgojne ustanove.

Odličen obisk za fotografe ob fotografiranju in za animatorje.

Pravljična hiška je odlična ideja za darilo, ki bo pričaralo nasmeh na marsikateri mali obraz!

 • VELIKA –  velikost hišice omogoča, da se v njej zadržuje več otrok hkrati ali da se notri namesti veliko maskot, blazin ali drugih dodatkov, kar zagotavlja udobje in zadovoljstvo pri uporabi.
 • PRIVLAČEN VIDEZ –  šotor je vizualno zanimiv; ima šesterokotno osnovo, 6 dostopnih odprtin in vizir v obliki piramide; igračo odlikuje privlačen videz; modra barva obloge in črte dajejo estetsko vrednost.
 • ZAVESE –  vhodi so prekriti s prosojnimi, svetlimi zavesami, ki se odlično zlijejo z ostalim delom šotora; gardinki so lahko vezani ali drapirani z okrasnimi trakovi; rešitev, uporabljena z loki, dodaja čar in popestri zabavo.
 • ENOSTAVNA MONTAŽA –  šotor se enostavno in hitro sestavi; ne zahteva tehničnih izkušenj ali dodatnih orodij; lahek okvir z načinom “push-fit” montaže, omogoča učinkovito in enostavno razklapanje.
 • SPECIFIKACIJA – mere (dolžina / širina / višina) 135/135 / 140cm; starost 3+; certifikati CE, EN 71; teža 1,67 kg.
 • modra barva
 • material: poliester, plastika
 • starost: od 3 let
 • certifikati: CE, EN71
 • mere (dolžina / širina / višina): 135/135 / 140cm
 • teža: 1,67 kg

Brand

KRUZZEL

KRUZZEL

Morda vam bo prav tako všeč…