Šotor za otroke palača 140cm sivo-roza

39,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5900779933798 Šifra: 00008772 Kategorija: Oznaka:

Opis

Šotor za otroke palača 140cm sivo-roza

Otroški šotor je odličen način za ustvarjalno in domiselno igro doma in zunaj.  Spodbuja domišljijo  in omogoča veselo preživljanje časa sam ali v večji družbi, brez starostne omejitve.

Materialna zadrga je vsekakor nenadomestljiva spremljevalka med otroškimi norčijami. Ima šestkotno podlago, 6 vstopnih lukenj in stožčast vizir. Vhodi so prekriti s prosojnimi belimi zavesami , ki se odlično zlijejo s preostalim delom šotora . Gardine lahko zavežete ali zavežete na različne načine z uporabo okrasnih trakov.Rešitev z pentljami doda čar in popestri zabavo.

Velikost hišice omogoča, da se v njej zadržuje več otrok hkrati ali da se vanjo namesti veliko maskot, blazin ali drugih dodatkov, kar zagotavlja udobje in zadovoljstvo pri uporabi.  Popoln je za brate in sestre ali dvojčke ali za igro s prijatelji in sodelavci. Izdelek je kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih, pa tudi na prostem, na primer na vrtu ali parku.

Palača se enostavno in hitro sestavi. Ne zahteva tehničnih izkušenj ali dodatnih orodij.  Lahek okvir z načinom “push-fit” montaže omogoča učinkovito in preprosto razklapanje. Zahvaljujoč zložljivim elementom je njegovo shranjevanje ali transport brez težav.

Pri novem modelu smo uporabili kombinacijo roza in sive barve z motivom zvezde. Poleg tega so na volančkih čudoviti čopki , ki jo naredijo še bolj privlačno.

Šotor bo kot nalašč za zasebno domačo uporabo, kot tudi kot oprema za vrtce ali varstvene in vzgojne ustanove. Odličen obisk za fotografe ob fotografiranju in za animatorje. Pravljična hiška je odlična ideja za darilo, ki bo pričaralo nasmeh na marsikateri mali obraz!

 • NOV, IZBOLJŠAN MODEL –  ustvarili smo popolnoma nov, izboljšan model šotora. Uporabili smo kombinacijo roza in sive barve z motivom zvezdice. Poleg tega so na volančkih čudoviti čopki, ki jo naredijo še bolj privlačno. Šotor ima 6 vhodnih lukenj in stožčasto streho. Vse skupaj izgleda fantastično in se bo odlično podalo v vsak prostor .
 • VELIKA  – velikost hiške omogoča, da se v njej zadržuje več otrok hkrati ali da se vanjo namesti veliko maskot, blazin ali drugih dodatkov, kar zagotavlja udobje in zadovoljstvo pri uporabi .
 • Zavese  – vhodi so prekriti s prosojnimi, svetlimi zavesami, ki se odlično zlijejo s preostalim delom šotora; gardinki so lahko vezani ali drapirani z okrasnimi trakovi; rešitev, uporabljena z loki, dodaja čar in popestri zabavo.
 • ENOSTAVNA MONTAŽA  – šotor odlikuje enostavna in hitra montaža; ne zahteva tehničnih izkušenj ali dodatnih orodij; lahek okvir z načinom “push-fit” montaže, omogoča učinkovito in enostavno razklapanje .
 • SPECIFIKACIJA  – starost: od 3 let; certifikati: CE, EN71; barva: siva / roza; material: poliester, plastika; mere (dolžina / širina / višina): 123/123 / 140cm; teža: 1,5 kg.
 • starost: od 3 let
 • certifikati: CE, EN71
 • barva: siva/roza
 • material: poliester, plastika
 • mere (dolžina / širina / višina): 123/123 / 140cm
 • teža: 1,5 kg

Brand

KRUZZEL

KRUZZEL

Morda vam bo prav tako všeč…