Samolepilna tabla briši piši za flomastre 45x200cm

6,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5902802910776 Šifra: 00008489 Kategorija: Oznaka:

Opis

Samolepilna tabla briši piši za flomastre 45x200cm

Suhobrisana tabla je kot nalašč za pisarne, konferenčne sobe, izobraževalne centre, poslovna srečanja, pa tudi doma, kjer ne more biti le prostor za načrtovanje vsakdanjih obveznosti (zapišete lahko tudi stvari, pomembne za družino, npr. kot nakupovalni seznam ali načrt obrokov in mnogi drugi), ampak tudi prostor za igro otrok. Je bolj praktičen nadomestek za tablo , katere slabost je prah, ki se ob njihovi uporabi nastaja na primer na pohištvu, lahko pa povzroča težave tudi ljudem, ki so nagnjeni k okužbam dihal.

Nič več pleskanja sten s strani vašega otroka! Kakovostna samolepilna tabla dimenzij 45×200 cm je popoln način za kreativno zabavo na za to namenjenem mestu. Takšno samolepilno folijo lahko nalepite na katero koli ravno površino – v otroški sobi, v predsobi, dnevni sobi, pa tudi v kuhinji, studiu ali delavnici. Če vaš otrok potrebuje večjo površino za barvanje, morate le povezati več plošč. Izberite popoln kraj za svojega otroka ali zase.

Lahko se prilepi na steno. Plošča se bo dobro obnesla tudi na omarah, vratih in steklenih površinah.

Samolepilna plošča za suho brisanje je zelo enostavna za namestitev. Le prilepite ga na oprano in razmaščeno ravno površino in že je pripravljen. Samolepilna folija je za večkratno uporabo – enostavno jo odlepite in prilepite na drugo, bolj priročno mesto. Brez ostankov v obliki lukenj po montaži v steni. V kompletu so 4 markerji z radirkami – ni treba uporabljati velike radirke. Dovolj je, da ga sperete z gumijastim pokrovčkom in deska je ponovno pripravljena za uporabo.

 • PRAKTIČNA  – tabla je kot nalašč za pisarne, konferenčne sobe, izobraževalne centre, poslovna srečanja, pa tudi doma, kjer je lahko ne le prostor za načrtovanje vsakodnevnih obveznosti, ampak tudi za otroško igro. Je bolj praktičen nadomestek za tablo, slabost pa je prah, ki se ob njihovi uporabi nastaja na primer na pohištvu, lahko pa povzroča težave tudi ljudem, ki so nagnjeni k okužbam dihal.
 • ENOSTAVNA MONTAŽA IN RAZSTAVLJANJE  – ravno površino samo razmastite in nanjo nalepite folijo. Velikost plošče je mogoče enostavno prilagoditi individualnim potrebam. Na dnu je praktična mreža, s katero lahko natančno izmerite izbrano dolžino in širino.
 • NE UNIČI POVRŠINE  – po odluščitvi ne pušča sledi, zato ga lahko nalepimo na steno, pohištvo, hladilnik ali katero koli drugo mesto. Stenska tabla s kredo se bo dobro obnesla tudi na vratih in steklenih površinah.
 • 4 RISTILKA IN MAGNETNI OBIRALCI  – v kompletu so 4 markerji (3 črni, 1 rdeč), vsak konec ima radirko in magnet, radirka omogoča enostavno in hitro brisanje, ni nam treba uporabljati velike gobice, medtem ko magnet omogoča pritrditev pisala na kateri koli kovinski predmet.
 • SPECIFIKACIJA  – barva plošče: bela; material: PVC; za večkratno uporabo: da; premaz za suho brisanje: da; samolepilni: da; mere (širina/dolžina): 45/200 cm; teža kompleta z embalažo: 255g.
 • barva plošče: bela
 • material: PVC
 • za večkratno uporabo: da
 • premaz za suho brisanje: da
 • samolepilni: da
 • mere (širina/dolžina): 45/200 cm
 • deska – 1 zvitek
 • 4 gobasti markerji (3x črni, 1x rdeč)

Brand

KRUZZEL

KRUZZEL

Morda vam bo prav tako všeč…