Perle za izdelavo nakita 11 vrst

12,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5902802918833 Šifra: 00011610 Kategorija: Oznaka:

Opis

Perle za izdelavo nakita 11 vrst

Komplet različnih perlic za izdelavo nakita bo otroku omogočil ustvarjanje pravljično pisanih zapestnic različnih oblik in z različnimi motivi. V kompletu je 11 različnih vrst perlic, večjih in manjših, različnih oblik. Če želite ustvariti zapestnico ali ogrlico, na vrvico, ki je v kompletu, napeljite perle in jih zavežite.

Komplet je izdelan s pozornostjo do vseh detajlov, zaradi česar je videti edinstven. Popoln kot darilo!

  • KOMPLET  ZA IZDELAVO ZAPESTNIC  –  ta unikatni komplet bo zagotovo všeč vsaki deklici, ki ima rada nakit. V kompletu je veliko pravljično obarvanih perlic različnih oblik in barv. Zahvaljujoč njim lahko otrok sam izdela zapestnice, ki jih bo podaril nekomu od svojih bližnjih ali pa jih bo nosil sam.
  • UČENJE IN IGRA  – igra s perlicami pozitivno vpliva na otrokov razvoj, oblikuje njegove likovne zmožnosti ob razvoju domišljije, hkrati pa razvija koncentracijo; razvija ročne spretnosti in spodbuja kreativnost, uči pa tudi sodelovanja v skupini ob igri z vrstniki ter izboljšuje socialne in integracijske sposobnosti.
  • PRENOSEN  – komplet je lahek in priročen, zato ga otrok zlahka vzame s seboj v vrtec, k prijatelju, na vrt; Set je majhnih dimenzij, zavzame malo prostora, zato je njegovo shranjevanje enostavno.
  • ORGANIZATOR –  embalaža ima obliko organizatorja, ki omogoča varno shranjevanje drobnih elementov v kompletu. Zahvaljujoč njej so kroglice ločene po barvah in vam jih med igro ni treba stresati iz embalaže, na primer na tla.
  • SPECIFIKACIJA –  mere (dolžina / širina / višina): 2,5 / 27 / 15cm; teža kompleta: 0,15 kg.
  • mere (dolžina / širina / višina): 2,5 / 27 / 15cm;
  • teža kompleta: 0,15 kg

Brand

KRUZZEL

KRUZZEL

Morda vam bo prav tako všeč…