Velik daljinsko voden športni avto 34cm

39,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 1818912229926 Šifra: 3435 Kategorija: Oznaka:

Opis

Velik daljinsko voden športni avto 34cm

Športni avto na daljinsko upravljanje s pisano, športno grafiko. Predstavljeni model je ustvarjen v merilu 1:14 , zaradi česar je videti neverjetno resničen. Avtomobil naravnost z dirkališča bo uresničil sanje vsakega mladega voznika relija. R/C daljinsko vodeno dirkalno vozilo bo otroku pomagalo razviti veščine, kot je vožnja avtomobila, pa tudi okrepilo koncentracijo in razvilo ročne spretnosti, okretnost in zvitost.

Poenostavljena in lahka konstrukcija igrače ter možnost daljinskega upravljanja so le nekatere od prednosti izdelka. Avto je izdelan iz PVCki je odporen na nizke temperature, deformacije in udarce ter eksplozije. Mehka, gumirana kolesa vozila zagotavljajo visoko oprijemljivost avtomobila na različne vrste podlag. Lastnosti izdelka omogočajo odlično zabavo v kombinaciji z zdravo konkurenco. Otroku se odslej ni treba igrati sam – pilot vam omogoča manevriranje z avtomobilom v vse smeri, zato je lahko odlična podlaga za igranje avtomobilskih dirk s prijatelji.

Daljinski upravljalnik, ki je pritrjen na dirkalni komplet, sprejema frekvenco 27 MHz , kar zmanjša morebitne motnje med igro. Opremljen je z dolgo anteno in dvema gumboma za upravljanjespredaj – zadaj in desno – levo. Rumeno ohišje športnega avtomobila je sestavljeno iz številnih grafičnih nalepk, kar le še poveča raven realistične predstavitve igrače.

Da bi otroku omogočili zabavo pri igri, naj bo komplet opremljen z baterijami AA 1,5 V. Za zagon avtomobila potrebujete štiri baterije, daljinski upravljalnik pa dve.

Avto je namenjen otrokom, starejšim od 3 let.

– avto: 34 cm x 6 cm x 14 cm,

– daljinski upravljalnik: 11,5 cm x 7 cm,

– dolžina pilotske antene: 22 cm.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…