Tovorni policijski avto z lučmi in zvokom 30cm

24,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 5907625585897 Šifra: 4798 Kategorija: Oznaka:

Opis

Tovorni policijski avto z lučmi in zvokom 30cm

Otroci običajno veliko zahtevajo od policijskih vozil. Ali ima žareče peteline? Ali ima delujočo sireno? Ali ima kakšne zanimive lastnosti? Na vsa ta vprašanja je mogoče odgovoriti pritrdilno, če je izbran prevoznik policijskih vozil.

Policijski avto je belo-modre barve s črno zatemnjenimi stekli. Žarometi vozila so prevlečeni s kobaltno barvo, petelini pa iz prosojne modre plastike.

Na strehi vozila so 4 gumbi različnih barv – vsak od njih je odgovoren za drugačen zvok policijske sirene. Toda od kod izvira ime Transporter? No, na sprednjem delu avtomobila je stikalo, s katerim lahko dvignete celotno karoserijo avtomobila in razkrije prostor, kamor lahko odložite dodatke, ki so vključeni v komplet.

Dodatki, ki jih najdete v kompletu, so 3 vozila za posebne službe – oklepno vozilo s topom, belo gasilsko vozilo in policijski pick-up. V kompletu je tudi figura policista.

Avto je nameščen na 4 kolesih, ki se prosto vrtijo, tako da se lahko brez težav igrate na večini gladkih površin. Igrača je izdelana iz trde, a upogljive plastike, kar zmanjšuje nevarnost zloma njenih elementov.

Dimenzije vozila: 29 cm x 13 cm x 9,5 cm

Dimenzije priloženih vozil: 7 cm x 3 cm x 3 cm

Avtomobil Police Transporter je opremljen z baterijami, tako da je pripravljen za igro takoj iz škatle.

Zaradi majhnih elementov komplet ni namenjen otrokom, mlajšim od 3 let.

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…