Set rdečih bobnov, činele in stolom 2

39,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi!

EAN: 1818912740261 Šifra: 6611 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Set rdečih bobnov, činele in stolom 2

Če je vaš otrok ljubitelj glasbe in glasbil, bo to popolno darilo zanj. Igranje bobnov razvija glasbene sposobnosti in čut za sluh, uči razlikovati zvoke. Poleg tega spodbuja razvoj živčnega sistema in možganov ter razvija domišljijo. Učenje igranja inštrumenta krepi vašo sposobnost koncentracije. Tako se razvijajo otrokove motorične sposobnosti. Ko otrok poskuša igrati inštrument, se razvijeta potrpežljivost in vztrajnost. Zahvaljujoč tem lastnostim lahko kljub oviram dosežemo svoje cilje. Spodbujanje otroka k igri, pohvale za poskuse in napredek, pozornost starša do sebe – vse to povečuje otrokovo samozavest. Otroci s samospoštovanjem so srečnejši in uspešnejši.

Bobni so izdelani iz varnih, visokokakovostnih materialov. Prosto ga dajte svojemu otroku. Komplet je enostaven za sestavljanje in razstavljanje. Originalna, barvita škatla vsebuje vse elemente, potrebne za sestavljanje bobnov in tabureja.

– 1 velik boben premera 20 cm
– 2 majhna bobna premera 14 cm
– 1 krožnik premera 19 cm
– 2 bobna
– stolček

Otroški bobni  z dodatki so izdelani iz varnih, visokokakovostnih materialov, ki pričajo o njegovi kakovosti in vzdržljivosti. Igrača ima certifikat  CE , zato jo lahko daste svojemu malčku. Igrača je namenjena otrokom  starejšim od 3 let .

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…