Reševalno vozilo na daljinski upravljalnik – svetlobni in zvočni efekti

19,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra

Opis

Reševalno vozilo na daljinski upravljalnik – svetlobni in zvočni efekti

Odslej se bodo vsi ljubitelji motorizacije in tega strastnega poklica ter odrasli očetje lahko vživeli v vlogo reševalca in reševali življenja tako, da bodo vozniki v akciji. Strastna igra bo vsakega fantka razveselila in se vživela v zabavo, temveč bo razvila številne lastnosti, koordinacijo in natančnost, kar je uporabno pri vožnji z avtomobilom in domišljija, bo vaš malček razmišljal, kam bi šel, da bi nekomu rešil življenje.

Predstavljeni avtomobil  v nežni beli barvi združuje značilnosti, značilne za dostavna vozila in reševalna vozila. Poleg tega  svetlobni in zvočni učinki igrači dodajo realizem. Ko je vklopljen, slišite zvok streljanja, sirene in hupe. In petelini na vrhu bodo zagotovo vse opozorili, naj se umaknejo s poti.

R/C  daljinski upravljalnik za daljinsko upravljanje vozila je sestavljen iz črnih elementov v kombinaciji z rdečimi gumbi. Sprejema  frekvenco 27 ​​Mhz,  kar zmanjša morebitne motnje med igranjem. Avto je mogoče enostavno nadzorovati, tako da gre naprej / nazaj, desno / levo.

Zdaj lahko tudi vi postanete reševalec in rešujete življenja!

Dimenzije  elementov  kompleta:
–  reševalno vozilo : 21 cm x 7 cm x 8,5 cm
– daljinski upravljalnik:  11 cm x 8,5 cm x 3 cm

Reševalno vozilo   se napaja s tremi 1,5 V baterijami, daljinski upravljalnik pa z dvema 1,5 V AA baterijama. Celota je pakirana v estetski škatli s steklenim ohišjem in ročajem za enostavno prenašanje. Igrača ima CE certifikat  , zaradi česar je odlična ideja za darilo za vsakega otroka. Avto je namenjen otrokom nad 8 let.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…