Premikajoč vojaški helikopter črn 34cm LED in zvoki

22,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5904204758949 Šifra: 10037 Kategorija: Oznaka:

Opis

Premikajoč vojaški helikopter črn 34cm LED in zvoki

Vojaški helikopter bo popestril zabavo, zadovoljil ljubitelje vojske in letalstva. Vaš otrok se bo počutil kot udeleženec tajne vojaške operacije. Igra bo pri otrocih razvijala sposobnost logičnega razmišljanja in strategije, lahko bo igral vlogo pilota ogromnega vojaškega helikopterja, pa tudi drugih članov posadke.

Helikopter je v sivi, temni barvi, k čemur pripomore kamuflaža, ki omogoča skrivanje nevarnega sovražnika. Vsi elementi so izdelani s pozornostjo do najmanjše podrobnosti, kar bo zagotovo popestrilo zabavo vsakega fanta. Na ohišju so vojaške nalepke. 

Iz certificiranega, trdnega materiala, ki je plastika. Ogromna, vrtljiva krila imajo LED diode različnih barv, v kabini so figure vojakov. V kompletu so tri figure vojakov, ena od njih je ob strani helikopterja s puško, pripravljena na misijo.

Svetlobne učinke spremlja tudi zvok, kot je zvok zagona, streljanja. Na spodnji strani helikopterja so kolesa, zahvaljujoč katerim se helikopter premika.

– obrne

– po naletu na oviro spremeni smer

Dimenzije helikopterja:  34 cm x 24 cm x 16 cm

Komplet je namenjen otrokom starejšim od  3 let.   Napajajo ga štiri 1,5V AA baterije, ki niso priložene. Igrača ima  CE certifikat  in ustreza  standardu EN 71 . Pakiran je v kartonski škatli, zato je primeren kot darilo otroku.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…