Pajek tarantela na daljinski upravljalnik

34,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi!

EAN: 1818911672297 Šifra: 6945 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Pajek tarantela na daljinski upravljalnik

Ogromni, hitro premikajoči se pajki lahko zaigrajo z vsemi – tudi odraslimi! V naši ponudbi sta oranžna in črna tarantela, ki bo zagotovo odlična igrača za vso družino. Hišni ljubljenček na daljinsko vodenje se lahko uporablja na več načinov – omogočal bo zabavo, a bo tudi odličen nadomestek za otroka, ki sanja o svojem originalnem terariju. Velikost in videz naredita pajka zelo realističnega!

Oranžne in črne barve ter velike dimenzije igrače v kombinaciji z žarečimi očmi in premičnimi nogicami bodo postale najljubša igrača vašega otroka.Zasnova črnega daljinskega upravljalnika ima dva rdeča gumba. Je infrardeče krmiljen, v zadnjem delu ima senzor odgovoren zanj.

Gumb na levi strani povzroči, da se tarantela premakne naprej. Po drugi strani pa gumb na drugi strani povzroči, da se pajek obrne v desno.

– pajek: 22 cm x 24 cm x 10 cm
– daljinski upravljalnik: 10 cm x 7 cm.

Igračo napaja šest baterij AAA 1,5V (3 kosi daljinskega upravljalnika, 3 kosi pajka), ki niso vključene v komplet. Namenjeno je otrokom, starejšim od 8 let. Pajek je izdelan iz plastike. Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Pakirana je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je primerna za darilo za otroka.

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…