Gasilsko vozilo z vodno cevjo – svetlobni in zvočni efekti

13,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 1818912668299 Šifra: 7162 Kategorija: Oznaka:

Opis

Gasilsko vozilo z vodno cevjo – svetlobni in zvočni efekti

Vozila organov pregona so odlična zabava, tako za fante kot za dekleta. Reševalna vozila, policijski avtomobili in gasilska vozila so vozila, ki z vsakim prehodom vzbujajo precejšnja čustva. Zahvaljujoč  Gasilskemu vozilu  lahko v svojo dnevno sobo prinesete živahno dogajanje!

Rdeče gasilsko vozilo omogoča vašemu otroku, da se počuti kot pravi gasilec. Ima nastavljivo lestev, ki jo je mogoče premikati navzgor in navzdol ter jo tudi podaljšati in skrajšati. Na koncu lestve je ploščad s  konico gasilske cevi, iz katere se izliva voda!  To je mogoče zahvaljujoč rezervoarju, ki je nameščen na prikolici vozila. Ko odpnete pokrovček in napolnite rezervoar z vodo, je vaš mali gasilec pripravljen na akcijo! S pritiskom na gumb na vrhu rezervoarja se zrak stisne, zahvaljujoč kateremu voda začne bruhati iz cevi! Avto je opremljen tudi s svetlobnimi in zvočnimi učinki.

Komponente kompleta:

– gasilski avto

– cev za samostojno montažo

– lijak

Dimenzije vozila: 16 cm x 7,5 cm x 11 cm

Gasilsko vozilo napajajo tri baterije AG13 (priložene). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Zapakiran je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…