Gasilsko vozilo na daljinsko upravljanje 28cm

39,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi!

EAN: 1818912718888 Šifra: 7220 Kategorija: Oznaka:

Opis

Gasilsko vozilo na daljinsko upravljanje 28cm

Prepričani smo, da je skoraj vsak deček sanjal, da bi v prihodnosti postal pogumen gasilec in pogasil ogenj – ta igrača bo uresničitev sanj! Daljinsko vodeno gasilsko vozilo bo vaš malček brez najmanjše ovire začutil to vlogo.

Veliko rdečo   gasilsko vozilo je nameščeno na gumijastih kolesih. Z lahkoto se bo spopadel z majhnimi udarci na svoji poti. Najpomembnejši elementi so označeni v konstrukciji vozila, zaradi česar je videti kot dvojnik v polni velikosti.

Možnost upravljanja vozila z daljinskim upravljalnikom omogoča  vožnjo naprej/nazaj  in  desno/levo , oblika, podobna volanu, pa se bo odlično prilegala majhnim rokam našega mladega gasilskega voznika. Igranje s tem avtomobilom bo vašemu otroku zagotovo prineslo veliko veselja. Zahvaljujoč njej bo vsak nekajletnik razvil svojo domišljijo in smisel za logično razmišljanje.

Dimenzije elementov kompleta:

– gasilsko vozilo: 28 cm x 8,5 cm x 10,5 cm

– daljinski upravljalnik: 12 cm x 11 cm

Gasilsko vozilo napajajo štiri baterije 1,2V AA (priložene), daljinski upravljalnik potrebuje dve bateriji 1,5V AA (priloženi). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Zapakiran je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo. Komplet vsebuje polnilec.

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…