Daljinsko vodena hruška za beton + izvijač

34,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5903802458763 Šifra: 8487 Kategorija: Oznaka:

Opis

Daljinsko vodena hruška za beton + izvijač

Čas je za delo! Nobeno gradbišče ne bo popolno brez mešalnika betona. Dobro deluje med številnimi scenariji igre: gradbišče, mehanika ali dirke. Igranje z njegovo uporabo bo vplivalo na otrokovo domišljijo in ustvarjalnost ter na sposobnost logičnega razmišljanja. Zahvaljujoč možnosti odvijanja igrače bo pripomogla tudi k razvoju natančnosti in natančnosti.

Največja prednost seta je možnost daljinskega upravljanja. Motor, ki je vključen v komplet, ima dve funkciji. S pritrjevanjem na izvijač vam omogoča igranje pri demontaži, pri vgradnji na betonski mešalnik pa ga lahko nadzorujemo. Priloženi daljinski upravljalnik v obliki izvijača deluje pri 2,4 GHz in omogoča vožnjo naprej/nazaj. Komplet je izdelan v merilu 1:14, v rumeni in sivi barvi.

Komponente kompleta:

– mešalnik za beton

– vaja / pilot

– 3 zamenljivi svedri

– motor za betonski mešalnik / vrtalnik

Dimenzije vozila: 30 cm x 11 cm x 17 cm

Dimenzije svedra: 8 cm x 7 cm x 16 cm

Mešalnik betona napajajo tri 1,5V AA baterije, ki niso vključene v komplet. Za daljinski upravljalnik uporabite 2 bateriji “AA” 1,5 V (niso priloženi). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Zapakiran je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…