Daljinsko voden zeleni dostavni tovornjak

27,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 31. januarja
EAN: 5904204750950 Šifra: 9082 Kategorija: Oznaka:

Opis

Daljinsko voden zeleni dostavni tovornjak

Tovornjak spominja na svojega pravega dvojnika, ki se pelje po cesti. Malček med potjo opazuje njegov videz, značilnosti in konstrukcijo. Zdaj ima lahko doma svojo miniaturno različico. Izdelana je v merilu 1:48 in je kot nalašč za igranje na prostem in doma. Igranje z njim bo vplivalo na otrokovo domišljijo in ustvarjalnost.

Otroško gradbeno vozilo na daljinsko vodenje je nameščeno na obnovljena kolesa. Daljinski upravljalnik ima frekvenco 27 ​​Mhz. Upravljanje daljinskega upravljalnika R/C je zelo preprosto, za usmerjanje sta odgovorni dve krmilni palici. Z njegovo pomočjo lahko upravljavec viličarja krmili viličar s spreminjanjem smeri naprej/nazaj in desno/levo. Ko se premikate naprej, v kabini zasvetijo modre LED diode. Poleg tega je prednost odpiranje zadnjih vrat prikolice, kamor lahko vaš malček skrije svoje majhne igrače.

– tovornjak

– daljinec

– 3.7 V 500 mAh battery

– USB kabel

Dimenzije tovornjaka: 35 cm x 6 cm x 8 cm

Dimenzije daljinskega upravljalnika: 10,5 cm x 7 cm x 5 cm

Tovornjak napaja baterija 3,7 V/ 500 mAh, ki je vključena v komplet. Za daljinski upravljalnik uporabite 2 bateriji “AA” 1,5 V (niso priloženi). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 6 let. Komplet ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN 71. Pakirano je v kartonsko škatlo s prozornim oknom, zaradi česar je kot nalašč za darilo.

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…