Daljinsko voden bager z kladivom

34,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 4. oktobra
EAN: 1818912677284 Šifra: 5775 Kategorija: Oznaka:

Opis

Daljinsko voden bager z kladivom

Bager ima številne prednosti, klasične rumene in črne barve ter realističen videz, izdelan v merilu 1:30, nas bo popeljal na gradbišče. Ima velika kolesa, ki bodo zagotovila zelo dober oprijem na kateri koli površini.

Gradbeno vozilo upravljamo z daljinskim upravljalnikom 27 MHz, ki je priložen kompletu. Funkcije daljinskega upravljalnika: aktivni Štirje gumbi, dva na levi strani, ki ju premikamo naprej in nazaj, in dva na desni, ki ju obračamo desno in levo.

Otroški bager je sestavljen iz voznikove kabine in premične roke, ki se konča s kladivom. Konstrukcija vozila je upoštevala vse detajle vozil polne velikosti, znane z gradbišč – v njem lahko vidite zaščitne pregrade ali izpušno cev.

Dodatna prednost je gumb, ki vklopi luči v kabini, ki se nahaja na dnu bagra, skupaj s tipko za vklop/izklop. Modra LED v notranjosti kabine bo igrači dodala izvirnost.

Dimenzije bagra: 21 cm x 9 cm x 12 cm

Za izdelavo bagra so bili uporabljeni certificirani materiali najvišje kakovosti. Zagotavlja varnost in udobje uporabe ter zanesljivost vozila.

Oprema se napaja s petimi 1,5V x “AA” baterijami (niso priložene). Tri kose je treba namestiti na sprednji del bagra, dva dela pa na daljinski upravljalnik. Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN 71. Pakirano je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo.

Stan:
Novo
Blagovna znamka :
drugačen
junak :
drugo
starost otroka :
3+ leta
Material :
Plastični
Lestvica :
drugačen
Certifikati, mnenja, odobritve :
TO

 

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…