Baterijski daljinsko voden športni avto Lamborghini Veneno z LED

36,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5904204756761 Šifra: 9740 Kategorija: Oznaka:

Opis

Baterijski daljinsko voden športni avto Lamborghini Veneno z LED

 Vožnja lastnega avtomobila so sanje mnogih ljudi, kaj šele športnega avtomobila, o tem sanja vsak fant. Predstavljamo vam športni avto Lamborghini Veneno na daljinsko upravljanje. Njegova poenostavljena oblika in športni detajli bodo navdušili vsakega avtomobilskega navdušenca.

Vozilo je bilo izdelano v merilu 1:24 z vsako najmanjšo podrobnostjo, tako da izgleda neverjetno resnično. Igranje bo pripomoglo k razvoju otrokovih ročnih spretnosti, okretnosti in bistroumnosti, izboljšalo pa bo tudi funkcije roke, kar bo v šoli zagotovo koristilo pri pouku pisanja. Veliko prednosti in odlična zabava!

Daljinski upravljalnik, ki je vključen v komplet, sprejema frekvenco 2,4G, kar zmanjša morebitne motnje med igro. Opremljen je z dvema nosilcema, ki sta odgovorna za nadzor spredaj-zadaj in desno-levo. Bela barva loči vozilo od ostalih, dodatno žareči sprednji in zadnji žarometi dodajo realizem, zaradi česar se počutite, kot da vozite pravi avto.

Dimenzije vozila: 18 cm x 8 cm x 5 cm

Dimenzije pilota: 10 cm x 10 cm x 5 cm

Avto napajajo tri 1,5V AA baterije, ki niso vključene v komplet. Za daljinski upravljalnik uporabite 2 bateriji “AA” 1,5 V (niso priloženi). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Zapakiran je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…