Baterijska lebdeča žoga LED za notranjo igro

9,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi!

EAN: 5902802906946 Šifra: 00006065 Kategorija: Oznaka:

Opis

Baterijska lebdeča žoga LED za notranjo igro

Čudovita leteča žoga je nenadomestljiv spremljevalec domače zabave, še posebej v slabem vremenu. Poskrbela bo za odlično zabavo in popestrila vaš prosti čas.Plošča na baterije je lahka in se ob vklopu zaradi rotorja v notranjosti rahlo dvigne nad tlemi.  Je ovalne, rahlo sploščene oblike, na vrhu pa je črno-bel motiv, izposojen iz nogometnega vzorca, zato jo lahko mirno imenujemo “leteča žoga”. Da se premakne, je dovolj, da ga brcnete brez prevelike sile. Najbolje deluje na ravni površini, kot so ploščice ali plošče, ali na prostem na ravni površini. Poleg tega disk med igro subtilno sije v treh odtenkih: rdečem, roza in modrem, kar nedvomno naredi izdelek privlačnejši in zabavo bolj zanimivo. Zato izgleda še posebej privlačno v temnejših prostorih ali zunaj zvečer ali ponoči.

Disk je prevlečen s črno, močno peno, ki poveča njegovo obstojnost in pozitivno vpliva na dolžino uporabe ter tako ščiti pohištvo v hiši ali stanovanju pred poškodbami.  Ko naleti na oviro, se od nje odbije in poleti naprej brez strahu, da bi poškodoval opremo.Leteča žoga je alternativa igri na igrišču ali zelenici. Nadomestila bo igro na svežem zraku in vašemu otroku omogočila privlačno in aktivno preživljanje časa v deževnem vremenu ali ko mora ostati doma.

Disk bo kot nalašč za igro sam, v paru ali večji skupini, pa tudi s psom ali mačko. Primeren je za otroke, najstnike in odrasle.

Leteča žoga je odlična ideja za darilo za vse otroke, ki jih zanima nogomet.

 • DVIGNE NAD POVRŠINO  – disk na baterije je lahek, ob vklopu pa se zaradi rotorja v notranjosti rahlo dvigne nad tlemi; samo nežno brcnite disk, da se premakne; najbolje deluje na ravni površini, kot so ploščice ali plošče, ali na prostem na ravni površini.
 • ODAJA SVETLOBO  – plošča pri igranju sveti v treh odtenkih: rdeči, roza in modri, kar nedvomno naredi izdelek privlačnejši in naredi igro bolj zanimivo.
 • SPECIFIKACIJA  – mere (širina/višina) 18 / 6,5cm; starost 3+; certifikati CE, EN 71; teža kompleta 235 g.
 • OBLOGA IZ PENE  – disk je prevlečen z močno peno, ki poveča njegovo obstojnost in pozitivno vpliva na dolžino uporabe ter tako ščiti pohištvo v hiši ali stanovanju pred poškodbami.
 • ALTERNATIVA IGRI NA IGRIŠČU  – leteča žoga bo vašemu otroku omogočila privlačno in aktivno preživljanje časa v deževnem vremenu ali ko mora ostati doma.
 • barva: črno-bela
 • starost: +3 leta
 • certifikati: CE, EN 71
 • napajanje: 4 x AA baterije (niso priložene)
 • mere (širina / višina): 18 / 6,5 cm
 • teža: 235g

Brand

KRUZZEL

KRUZZEL

Morda vam bo prav tako všeč…