Aparat za milne mehurčke Pingvin

23,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Samo še 1 na zalogi

Predviden čas dostave torek 6. decembra
EAN: 5903802456363 Šifra: 8259 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Aparat za milne mehurčke Pingvin

Milni mehurčki niso zabavni samo za naše otroke, ampak tudi za odrasle. Čudoviti mavrični mehurčki, ki lebdijo v zraku in se dvigajo. Popestrite igro na vrtu. Malček bo začel teči, skakati in poskušal razbiti mehurček. Hkrati povečuje koordinacijo in ravnotežje. Zabava, ki daje veselje in odlične učinke pri razvoju vašega otroka. Druga možnost je, da se igrate v kopeli, ne bo več strašljivo in vam bo celo všeč.  

Avtomatska naprava za izdelavo mehurčkov s kar 8 luknjami, skozi katere mehurčki letijo ven. Z uporabo klasičnih mehurčkov lahko naredimo enega ali več, zahvaljujoč stroju jih nastane na stotine hkrati. Prvi korak je, da v stroj vlijete posebno tekočino in zaženete stroj z gumbom ON / OFF na vrhu igrače. Ima tudi ročaj, ki omogoča enostavno prenašanje igrače. 

– pingvin

– 2x tekočina za milne mehurčke

 19 cm x 11 cm x 25 cm 

Pingvin se napaja s štirimi 1,5 V AA baterijami (niso priložene). Igrača je namenjena otrokom starejšim od  3 let.  Komplet ima CE certifikat in je skladen s standardom EN 71. Komplet je pakiran v kartonski škatli, zato je idealen za darilo.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…