Akumulatorski daljinsko voden avto Monster Truck

39,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Brezplačna dostava ob predplačilu 🚚

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 5. oktobra
EAN: 5908275997733 Šifra: 4293 Kategorija: Oznaka:

Opis

Akumulatorski daljinsko voden avto Monster Truck

Avto na daljinsko upravljanje v terenski izdaji. Predstavljeni model je izdelan v merilu 1:18, zaradi česar je videti neverjetno resničen. Vozilo na daljinsko upravljanje bo vplivalo na pravilen razvoj veščin, kot  je vožnja z avtomobilčkom pri otroku, pa tudi na krepitev koncentracije in razvijanje ročnih spretnosti, okretnosti in zvitosti.

Velika gosenica, blažilniki in konstrukcija za reli so le nekatere od prednosti tega izdelka. Pogon 4×4 zagotavlja odličen oprijem avtomobila na različne vrste podlage, veliki blažilniki pa vam omogočajo prebiranje težkih ovir.

Otroku se odslej ni treba igrati sam – pilot vam omogoča manevriranje z avtomobilom v vse smeri, zato je lahko odlična podlaga za igranje avtomobilskih dirk s prijatelji.

Daljinski upravljalnik, ki je pritrjen na dirkalni komplet, sprejema frekvenco 2,4G, kar zmanjšuje kakršne koli motnje med igro. Opremljen je z gumbom, ki je odgovoren za premikanje vozila v desno / levo in sprožilcem pod prstom, zahvaljujoč kateremu lahko naš avto gre naprej / nazaj.

Avto napaja baterija za ponovno polnjenje (polnilec priložen), daljinski upravljalnik z 1,5V “AA” baterijami vključenimi v komplet.

Velikost paketa: 32 cm x 20 cm x 20 cm

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…