2v1 pokončni sesalnik 82cm

49,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave torek 31. januarja
EAN: 8711252266220 Šifra: 8711252266220 Kategorija: Oznaka:

Opis

2v1 pokončni sesalnik 82cm

Ali tudi vaš malček raje pomaga pri gospodinjstvu, kolikor se le da? In ali ima on ali ona neverjetno veliko domišljijo? Sesalnik je prav za otroke, ki ne ljubijo nič drugega kot raziskovanje. Ta edinstvena igrača zagotavlja, da se lahko vaši otroci varno igrajo s skoraj pravim sesalnikom, tako kot mama in oče. Sesalnik ima pravo sesanje, povzroča hrup, ima različne svetlobne učinke in ga lahko tudi izpraznite tako kot pravi sesalnik.
Sesalnik igrač ima delujočo šobo, s katero lahko posesate majhne koščke odpadkov. Ko je predal za umazanijo poln, ga lahko tudi izpraznite, tako kot pri pravem sesalniku. Ko se vklopi sesalnik igrač z zvokom, se ustvari tudi simuliran ciklon s pihanjem barvnih kroglic. Tako vaš otrok dobi skoraj popolnoma delujoč sesalnik, s katerim lahko celo malo pomaga pri čiščenju.
Sesalnik  gre popolnoma s časom. Gre za akumulatorski palični sesalnik, ki ga vidimo v vse več gospodinjstvih. Sesalnik se lahko uporablja tudi kot ročni sesalnik za manjša čistilna opravila. Zahvaljujoč plastičnemu materialu je sesalnik lahek, zato ga vaš otrok zlahka drži.

POZOR: Sesalnik zaradi prisotnosti majhnih delov ni primeren za otroke, mlajše od 36 mesecev.

    • palični sesalnik
    • ročni sesalnik
  • predal za tkanine
  • Simulacija ciklona
  • Svetlobni in zvočni učinki

Morda vam bo prav tako všeč…