15 delni zdravniški komplet v škatli

19,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

Na zalogi

Predviden čas dostave ponedeljek 3. oktobra
EAN: 4810344053619 Šifra: 53619 Kategorija: Oznaka:

Opis

15 delni zdravniški komplet v škatli

Igranje zdravnika je tako odličen način, da se otrok skozi igro nauči osnovnih elementov pripomočkov, in odličen način za premagovanje strahu pred obiskom zdravnika. Zdaj bo vaš malček lahko premagal strah pred injekcijami in pregledom. Predstavljen artikel je odlično darilo za bodoče zdravnike ali zdravnike. Prepričani smo, da bo prinesla veliko veselja vsakemu malčku, ki bo svoje otroke lahko zdravil v domačem zdravstvenem domu.

Predstavljena medicinska orodja so popolna reprodukcija in imitacija pravih instrumentov, ki so dobili lahke, poenostavljene, otrokom prijazne oblike. Vse je narejeno iz plastike. Instrumenti so rdeče barve, pakirani v beli škatli.

Vsi elementi bodo spodbudili otrokovo domišljijo in mu omogočili, da združi fantastično zabavo z učenjem in razvijanjem lastnih strasti.

Komplet vključuje:

– stetoskop

– posoda

– brizga

– kirurško kladivo

– očala

– škarje

– ledvice

– vsebnik za zdravila

– skodelice

– povečevalnik

– čajna žlička

– nalepke

– ENT otoskop

Dimenzije škatle:  30 cm x 20 cm x 16 cm

Zdravniški komplet je izdelan v skladu s  standardom EN 71 , označen je tudi s  certifikatom CE . Vsi elementi v kompletu so izdelani s pozornostjo do najmanjših podrobnosti iz najkvalitetnejše plastike, kar je zagotovilo tako za varnost kot udobje uporabe. Komplet je namenjen vsem mladim zdravnikom  , starejšim od 3 let.

Brand

lean toys

lean toys

Morda vam bo prav tako všeč…